Azure og hosting

Er jeres virksomhed i tvivl om I er klar til at rykke jeres servere og netværk i skyen?
Lad IT NOR hjælpe jer med at tage beslutningen sammen med jer. Vi har leveret hostede løsninger fra begyndelsen og har igennem mange år serviceret mange forskellige brancher.

Derfor kan vi give jer en kompetent rådgivning omkring cloud og de fordele og ulemper, der er ved at rykke hele eller dele af jeres IT i cloud.

Azure og hosting

Vi hjælper med Azure og hosting

  • Server hosting i Azure
  • Server hosting i DK hostingcenter

Azure Hosting

Azure fra Microsoft er i dag en af verdens førende platforme indenfor hosting. Azure er ikke kun hosting af en server i et sikret cloud miljø, men er en bred vifte af mange produkter der hver især kan styrke og optimere din forretning.

For at høre mere om hvordan Azure kan hjælpe jeres forretning er du meget velkommen til at ringe til os for en uforpligtende samtale om hvad Azure kan gøre for jer.

Hosting i Danmark

Virksomheder og mennesker er forskellige og ikke alle ønsker at deres data skal ligge hos Microsoft, Amazon eller en anden Global udbyder. Der kan også være særlige krav til jeres data og jeres virksomhed, der gør at data skal være placeret i Danmark.

IT NOR tilbyder hosting, til konkurrencedygtige priser og på nyeste hardware, placeret i sikre ISO certificerede datacentre i Danmark. Vi tilbyder bl.a. hosting i Danmark af servere, backup, disaster recovery, SPAM filter, m.m.
Ring til os og få en uforpligtende samtale om jeres behov og ønsker.

Hosting via IT NOR sikrer jer bl.a. følgende garantier

Det siger vores kunder om os

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE JER I CLOUD?

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder med at rykke i skyen. Skal vi også hjælpe jer?

Kom hurtigt i gang, udfyld formularen herunder!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.