Services

Hos IT NOR tilbyder vi en lang række ydelser til vores kunder, og vi kan dermed tilbyde totale IT-løsninger til jeres virksomhed. Vi tager dialogen med jeres andre leverandører, så I ikke behøver at bruge jeres tid på at sætte jer ind i den tekniske del. Det skaber værdi for jeres virksomhed, idet I kan fokusere på jeres kerneområde.

Vi sørger altid for at vores konsulenter har den nyeste viden, og derved kan rådgive jeres virksomhed bedst muligt. Det er vigtigt for os at vores kunder er glade efter vi har været på besøg eller vi har hjulpet over telefonen. Vi samler på tilfredse kunder, og ved at vi skal levere hver gang.

Det siger vores kunder om os

Træt af tekniske begreber?

Office 365, Secure DNS, GDPR compliance, Azure. Vi forventer ikke at alt dette giver mening for vores kunder, men vi sørger for at rådgive og forklare alle muligheder, så I kan forstå det. Hos IT NOR har vi et bredt kendskab til mulighederne på markedet og kan levere dem.

Gennem vores mangeårige erfaring har vi opbygget en stor viden, som vi løbende opdaterer. Det gør at I som kunde kan være trygge ved jeres IT-installation.