IT Support

Uanset om udfordringen er lille eller stor, så er IT NOR altid klar til at hjælpe jer videre på en professionel og forståelig måde.

Vi er klar ved telefon og mail, og hjælper indenfor kort tid.

Se herunder hvad vi blandt andet kan tilbyde jeres virksomhed.

IT Support

Hvad indeholder vores IT support

  • IT Konsulent ydelser
  • Adhoc IT Support
  • IT Supportaftale
  • Driftsaftale
  • CAD opsætning

IT konsulent ydelser

Hos IT NOR får I den bedste IT rådgivning. Vi har mere end 20 års erfaring, og kan derfor altid hurtigt løse jeres problemer.

Vores konsulenter brænder for IT, og så kan de taler et forståeligt sprog.
Vores mål er at skabe tryghed for vores kunder, så de ikke behøver at bekymre sig om deres IT-miljø.

Adhoc IT Support

Vi hjælper altid vores kunder uanset hvilken aftale der er indgået. Er I en mindre virksomhed, der ikke har behov for en IT-support aftale, hjælper vi gerne fra opgave til opgave. Ring til vores konsulenter, og vi kan inden for kort tid hjælpe så I kan komme videre med jeres arbejde.

IT Supportaftale

Har I som virksomhed behov for at vi tager hånd om al jeres IT eller at vi kommer på faste dage, indgår vi en IT supportaftale med jer.

Dette giver jer fordelagtige priser, og når vores konsulenter kommer hos jer fast, bliver der løbende udført forebyggende arbejde, så I som virksomhed trygt kan koncentrere jer om at passe jeres forretning.

Vi sørger for at være bindeled mellem jeres forskellige leverandører af software, printere mv. så I ikke behøver at bruge jeres tid på det.

Driftsaftale

Vil I sikre jeres IT-miljø bedst muligt, kan i lade IT NOR stå for den daglige drift. Har I et servermiljø sørger vi for drift, overvågning og opdatering af dette. Vi har arbejdet med Microsoft server i over 20 år og alle vores konsulenter har certificeringer fra Microsoft.

CAD opsætning

Gennem mange år har vi haft kunder i byggebranchen, og dermed har vi opbygget et større kendskab til CAD produkter. Vi kan derfor rådgive jeres virksomhed ud fra vores store erfaring med produkterne Autocad, Revit, Archicad m.fl.

Det sikrer at I som virksomhed får den bedste platform, og opnår det bedste samspil mellem hardware og software.

Det siger vores kunder om os

Har I brug for IT Support?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak om jeres behov og ønsker, og skræddersyr gerne en løsning der passer til virksomheden.

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.