Hardware og software

Vi forstår at det er mennesker der arbejder med IT, og ikke IT der arbejder med mennesker, og derfor lytter vi til hver brugers behov og ønsker inden vi leverer produktet. Hvad enten det er receptionisten, den almene kontorbruger eller den krævende 3D tegner der trænger til nyt, er vi altid klar med en løsning der passer til den enkeltes behov.

Vores mere end 20 års erfaring indenfor hardware og software, gør at vi forstår samspillet mellem de to elementer, hvilket sætter os i stand til at levere den bedste løsning til jer. Herunder er nogle af de produkter og certificeringer vi har opnået for at kunne give jer den bedste tryghed.

Hardware og software

IT NOR er certificeret...

  • Microsoft Silver partner
  • HP Silver partner
  • Adobe certified reseller
  • Lenovo Partner

Microsoft Silver partner

Som Microsoft Silver partner, kan vi sikre jer kompetent rådgivning, samt forståelse for Microsofts produkter.

Vi kan altid hjælpe jer med at finde den løsning der giver mest værdi for jeres virksomhed.

HP Silver Partner

Software er ubrugeligt uden hardware!

Som HPE Silver partner kan vi levere lige præcis den løsning der passer til jeres virksomheds behov. HPE Silver partner er et kvalitetsstempel på at vi kender HP’s produkter og forstår at rådgive og konfigurere dem så det virker. Vi leverer desuden HP produkter med lang garanti og onsite service, så I ikke skal spekulere på hardware nedbrud, men kan koncentrere jer om mere vigtige ting.

Adobe certified reseller

IT NOR har igennem mange år solgt og supporteret Adobe programmer. Dermed kan I være sikre på at vi kan levere den rigtige licens og give jer den rigtige rådgivning, så jeres medarbejdere har de rigtige værktøjer til deres grafiske opgaver.

Lenovo Partner

Lenovo er kendt for deres gedigne konstruktion og kvalitet.
Som Lenovo partner kan vi hjælpe jer med at finde den rigtige enhed. Hvad enten det er en bærbar, stationær, skærm eller andet I har brug for, har vi det produkt I skal bruge.
Samtidig leverer vi Lenovos onsite service der sikrer hurtig hjælp, på et sted der passer jer.

Det siger vores kunder om os

HARDWARE ELLER SOFTWARE?

Om det er udfordringer eller nyt, vi lytter til jeres behov og ønsker og er altid klar til at hjælpe.

Kontakt os herunder.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.