Microsoft 365

Med Microsofts online services får I den bedste sikkerhed, funktionalitet og altid den nyeste version. Hos IT NOR har vi stor erfaring med Microsofts palette af produkter i deres 365 familie.

Vi er Microsoft partner samt forhandler af Microsofts licenser, og vi kan rådgive både om indkøb, opsætning og daglig brug af hele Microsofts 365 verden.

Microsoft 365

Vi kan hjælpe jer med Microsoft 365

  • Exchange online
  • Sharepoint
  • Onedrive
  • Teams
  • Og meget mere

Exchange online

Størstedelen af alle virksomheder har i dag flyttet deres mail løsning til Microsoft Office 365. Både de største og mindste virksomheder kan drage fordel af Exchange online hos Microsoft. Altid den nyeste platform, ingen vedligeholdelse og godt samspil med alle Microsoft øvrige produkter.

Vi har et dybdegående kendskab til Exchange online hos IT NOR, og vi kan altid hjælpe. Med vores status som Microsoft partner er hjælpen også nær hvis Microsoft skal indover en mulig problemstilling.

Sharepoint

Sharepoint har vundet indpas hos mange virksomheder over de seneste par år, som erstatning for filserveren eller som delingsportal med eksterne samarbejdspartnere. Vi kender alle mulighederne og kan sørge for den rigtige opsætning hos jer.

Vi sørger for at sikkerheden er opsat korrekt første gang, og at der tages backup af jeres Sharepoint data så I ikke har denne bekymring.

Onedrive

Med onedrive har Microsoft skabt muligheden for at en bruger kan have sine data tilgængelige på tværs af enheder. Har I glemt en fil på computeren på kontoret kan du logge på din Onedrive konto og finde filen. IT NOR hjælper med den optimale opsætning af Onedrive og sikrer jeres data.

Teams, Power BI, Delve, Yammer, Flow

Mulighederne er mange i Microsofts 365 verden. Vi hjælper altid med at finde den løsning I har behov for. Kontakt endelig IT NOR hvis I har spørgsmål til Microsofts produkter.

Det siger vores kunder om os

ØNSKER I MERE INFO OM OFFICE 365?

Hvad enten I allerede er I Office 365 eller ønsker mere info inden I tager beslutningen, kan vi altid hjælpe jer.

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.