Netværk

Cloud løsninger, sikkerhedssoftware, servere alt er vigtigt for en moderne virksomhed.

Men intet virker uden et godt netværk!

Netværk

Vi kan hjælpe dig med dit netværk

IT NOR har mange års erfaring indenfor netværk til både små og mellemstore virksomheder, og leverer kun udstyr vi kan stå inde for er stabilt og sikkert.

Wifi

Kablet netværk er stabilt og hurtigt, men i en moderne virksomhed kræves der ofte mobilitet samtidig med god hastighed. Derfor forhandler IT NOR WiFi løsninger fra verdenskendte Ubiquiti, da de er stabile og leverer et prisbevidst produkt, som hos konkurrenter ofte er meget bekosteligt.

Vi har egen Cloud controller hvorfra vi tilbyder overvågning og månedlig overvåget opdatering af jeres udstyr. Det sikrer at sikkerhedshuller lukkes hurtigt, og skulle der være noget galt med jeres netværk vil I modtage en mail eller et opkald fra os.

Firewall

IT NOR er Zyxel Partner og dermed kan vi sikre jer en god pris samt bredt kendskab til deres produkter. Vi leverer den nyeste generation firewall løsninger der lever op til nutidens trusler og behov. Samtidig sikrer vores partnerskab også at I får en den bedste service.

Switche og andet

HPE har altid været kendt for at levere stabile og holdbare løsninger indenfor netværk. Derfor sælger IT NOR netværksudstyr fra HPE, da vi ikke vil gå på kompromis med jeres oppetid.

Det siger vores kunder om os

SKAL JERES NETVÆRK OPTIMERES?

Vi hjælper jer gerne med optimering, udfordringer, udskiftning, m.m.

Kontakt os via telefon eller udfyld formularen herunder, så kontakter vi jer hurtigst muligt.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.